Poštovani roditelji i članovi kluba,

ovom prilikom zahvaljujemo Vam na povjerenju koje i dalje pružate našoj maloj nogometnoj zajednici. Zahvaljujući Vama, Vašoj djeci, Upravi kluba i svima onima koji su sudjelovali u poboljšanju našeg nogometnog kompleksa Pongračevo, sada sva djeca u omladinskom pogonu imaju vrhunske uvjete za treniranje i uživanje u malim nogometnim radostima.

 

Kao što znate, nogometni klub Sloga dugi je niz godina posvećen ponajprije stasanju mladih nogometaša i sudjelovanju u njihovom ljudskom i sportskom razvoju, a potom i njihovom uključivanju u naš seniorski pogon kao zadnjoj fazi njihovog nogometnog odrastanja.

Zahvaljujući Vama, Vašoj potpori, preporuci i pohvali, trenutno naš omladinski pogon broji preko stotinu djece podijeljenih u 5 različitih kategorija, a od sezone 2019./2020. očekujemo i povećanje kategorija zbog stvaranja ekipe starijih pionira i prednatjecatelja za što su ostvareni svi preduvjeti.

 

Zbog daljnjeg funkcioniranja i opstojnosti kluba Izvršni odbor kluba je donio odluku da će od mjeseca ožujka 2019. klupska mjesečna članarina za djecu iz omladinskog pogona iznositi 250,00 kuna. Kako je taj iznos i dalje među najnižim u gradu Zagrebu u usporedbi s drugim kvartovskim i susjednim klubovima, vjerujemo da ona neće utjecati za nastavak Vašeg povjerenja prema nama kao školi nogometa. I ovim putem želimo Vam obećati kako ćemo zajedničkim snagama raditi na tome da su vaša djeca zadovoljna i da su nogomet i treniranje u Slogi jedan od osnovnih razloga njihovog osmijeha.

Obzirom da u našem klubu ima velik broj igrača iz iste obitelji (braća,sestre) željeli bismo vam olakšati financiranje sportskih aktivnosti vaše djece. Tom prilikom smo pripremili pakete plaćanja članarina ovisno o broju djece koja treniraju u Nogometnom klubu Sloga.

 

jedno dijete – 250,00 kuna

dvoje djece – 375,00 kuna (2. dijete ima 50% popusta)

treće dijete trenira besplatno

 

 

U Zagrebu , 05.03.2019.

 

Uprava kluba

NOGOMETNI KLUB SLOGA 

FOLLOW

CONTACT

01/3013-063

091/6112-451

ADDRESS

Klanječka ulica 37 a
Zagreb, 10000
Croatia

©2017 by Nogometni klub Sloga