top of page
  • Writer's picturenksloga

Veliko srce Slogaša

Updated: Jan 1, 2021

Dragi naši članovi,


u srijedu 06.01.2021. planiramo odlazak na područja pogođena potresom kako bi dostavili hranu, higijenske potrepštine i sve ostalo što je potrebno kako bi ljudima barem malo pomogli u ovoj zaista teškoj situaciji. Planiramo posjetiti manja sela, do kojih pomoć ipak malo sporije dolazi.


Ovim putem vas pozivamo da nam se pridružite u prikupljanju pomoći, te da još jednom pokažemo da ovaj klub s razlogom nosi ime Sloga!


Vaš doprinos možete predati u klubu (Klanječka 37a), od nedjelje do utorka 08-18 sati.


VAŽNO!

Molimo vas da ono što budete u mogućnosti donijeti bude sortirano, kako bi dostavu mogli obavljati čim brže i samim time posjetiti veći broj ljudi.


POTREBNE STVARI:


Hrana – brašno, ulje, riža, šećer, sol, tjestenina, juha u vrećici, mesne i riblje konzerve, slatki namazi, mlijeko, kruh (dvopek ili tost), voda, voće (suho)

Hrana za životinje – suha hrana

Deke, pokrivači, vreće za spavanje

Grijalice

Agregati

Cerade, šatori

Higijenske potrepštine – sapun za ruke, šampon za kosu, pasta za zube, četkica za zube, maramice (suhe i vlažne), toaletni papir, higijenski ulošci, štapići za uši

Oprema za djecu – pelene, hrana za djecu

Mobilni punjači za mobitele, baterije i sl.

Lijekovi za snižavanje temperature i protiv bolova


Također, pozivamo vas da naši mali i veliki članovi napišu jednu malu i veselu čestitku, kako bi toplom riječi ovim ljudima barem malo zagrijali srca u ovim hladnim danima!


Svim našim članovima, prijateljima kluba i njihovim najmilijima želimo prije svega mirniju, opušteniju i veseliju 2021. godinu!




315 views

Recent Posts

See All
bottom of page