top of page
  • Writer's picturenksloga

Upoznajte Karla i Matiju

Ovoga puta razgovarali smo sa naša dva limača: Karlo Pintarić i Matija Latin. Dečki su nam otkrili male tajne te smo od njih dobili jako zanimljive i korisne odgovore.


"Dečki nogomet, opišite malo šta on za vas znači?"


Karlo: "Najvažnija stvar u životu."


Matija: "Za mene je nogomet sve:zabava, učenje i kvalitetno provođenje vremena sa mojim prijateljima i mojim tatom, te s mojim trenerom i prijateljima s treninga. "


"Koji su vam najdraži klubovi i igrači?"


Karlo: "Juventus/Ronaldo, PSG/Neymar Jr."


Matija: "Najdraži klubovi su mi:Dinamo, Liverpool i Barcelona. "

Najdraži igrači su mi : Olmo, Ronaldinho, Mbappe, Messi i Lautaro Martinez. "

"Recite nešto o svojim momčadima, prijateljima s kojima igrate nogomet i kako vam se sviđa u NK Slogi?"


Karlo: "Svidja mi se u NK Slogi zato što igrači napreduju."


Matija: "Moja momčad je izrazito borbena. Svi su mi dobri prijatelji i volim igrati nogas s njima. U NK Slogi je super. Trenizi su čudesni, a trener nas stalno uči nove poteze i uvježbavamo akcije. "


"Zašto je po vama dobro baviti se sportom?


Karlo: "Zato jer je zdravo."


Matija:"Po meni je super baviti se sportom jer osim zabave upoznajem mnogo novih prijatelja, a i sport je najzdraviji način života. "


"I roditelji i treneri bi htjeli da se trudite na nogometu, da ste uspješni u školi, da ste pristojni, uporni, snalažljivi, pomažete drugima... Je li moguće sve to ispuniti i kako?"


Karlo: "Moguće je jer ne odustajem lako."


Matija: "Moguće je to ispuniti sa puno truda i uz pomoć roditelja i trenera. "


"Vi ste sportaši, pa nas zanima da se u školi ili negdje vani dogodi da se djeca rugaju drugom djetetu zato što slabije igra nogomet, zato što možda nije uspješan u nečemu kao drugi, možda fizički izgleda drugačije, kako bi vi to riješili, recite nešto o tome?"


Karlo: "Pomogao bi tako da ga naučim i kažem rugalicama da prestanu jer ne bi bilo lijepo da se netko ruga njima za istu stvar."


Matija: "Puno puta sam se susreo sa ruganjem na mom školskom igralištu. Uvijek stanem u obranu svojih prijatelja i pokažem takvima da to nije u redu. "
431 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page