top of page
  • Writer's picturenksloga

Predstavljamo Vam Martina i Frana


Kao što smo najavili cilj tjednih intervjua je upoznati bolje naše igrače i pružiti Vam uvid kakva je atmosfera u NK Slogu. Ovog puta predstavljamo Vam dva mlađa pionira. Martin Škripek i Fran Šimunić. Zanimljiva pitanja i još zanimljiviji odgovori naših sjajnih igrača."Recite nešto o svojoj momčadi, prijateljima sa kojima igrate nogomet i kako vam se sviđa u Nk Slogi?"


Fran:". U Slogi je super,družimo se i zabavljamo"


Martin: "Ekipa je super, dobro se slažemo i ponekad se družimo igrajući nogomet i u slobodno vrijeme."


"Zašto se bavite sportom i koji su vam najdraži klubovi i igrači?"


Fran:"Bavim se sportom jer je zabavno i zdravo. Najdraži klubovi i igrači su mi Liverpool/Van dijk i Real/Sergio Ramos.


Martin:" Bavim se sportom jer je to zdravo i zabavljam se igrajući nogomet. Najdraži klub mi je Liverpool, a najdraži igrač N'Golo Kante."


"Dečki recite nam šta možemo od vas očekivati u sljedećim godinama da se ne iznenadimo :) škola, ponašanje, nogomet??.."


Fran: "Kako do sad tako i od sad. Trudit ću se, kao i uvijek,dat sve od sebe."


Martin: "Nadam se da ću i dalje biti uspješan u školi i da ću moći kombinirati i nogomet s tim."


"Kako ćete se snaći u ovoj situaciji za recimo godinu, dvije? U školi vas neki sedmaši i osmaši pozovu u svoje društvo. Prihvatite, ali shvatite da to neće biti obično druženje. Odnekud se pojave cigarete i alkohol. Ponude i vama, a vi sportaši."


Fran:"Mama bi me ubila🤣! Ne pada mi napamet."


Martin:"I da nisam sportaš, a pogotovo kao sportaš znam da to nije dobro ni zdravo pa bih odbio."


"Martine, 4. mjesto na Velesajmu, drvena medalja :). Ti kao kapetan kako si zadovoljan? Bili smo blizu, trebalo je malo i sreće na nekim utakmicama."


Martin:"Sigurno da nisam zadovoljan. Uvijek je teško biti 4. Trebali smo uložiti više truda na svim utakmicama pa bi možda ostvarili bolji rezultat."


"Fran, na žalost sastavni dio sporta su i ozljede. Dobili smo informaciju od trenera da ćeš mu pomagati na treninzima i u vođenju utakmica dok se ne vratiš na teren. Već dvije pobjede od kada si u stožeru. Kako ti se svidjelo biti trener?"


Fran:"Bilo je poprilično zabavno, ali sve bih dao da sam mogao malo zaigrati"


"Za kraj ako imate kakvu poruku ili savjet za sve igrače NK Sloge? Počinje i prvenstvo za tjedan dana, treninzi, profesori u školama isto puno traže. Možda neki vaš dobar savjet pomogne svim igračima."


Fran:"Treba naći savršen omjer između treninga i škole i želim da budemo uspješni kao i do sada."


Martin:" Istina je da profesori puno traže i da imamo puno obaveza, ali nam treninzi dobro dođu da se malo odmorimo od škole. "


160 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page