top of page
  • Writer's picturenksloga

Obavijest o plaćanju članarina

Updated: Mar 24, 2020

Dragi naši članovi,


obzirom na izvanrednu situaciju vezanu uz koronavirus COVID-19, a u svrhu sprečavanja širenja virusa i pojačane brige za naše članove i njihove bližnje, NK Sloga poduzela je sve mjere opreza te samim time u drugoj polovici ožujka, sljedeći naputke Stožera civilne zaštite RH te nadležnog nogometnog saveza ali i svih ostalih institucija, obustavila je sve aktivnosti na SRC Pongračevo. Sukladno tome Uprava kluba donijela je odluku da se do daljnjeg članstvo u NK Slogi “zamrzava”, što znači da nije potrebno ispisivati djecu, već svima članstvo ostaje aktivno. Nastavno, obzirom na situaciju i imajući u vidu dane koje nam donosi ova situacija, Uprava je donijela odluku da će se članarina za ožujak naplatiti u iznosu od 50%. Članarina za daljnje periode se neće naplaćivati do smirenja ove ozbiljne situacije, te promjene odluka nadležnih institucija.


Kako bi se izbjegavao bilo kakav fizički kontakt i potreba za izlaženjem iz vaših domova, članarina za ožujak će se plaćati isključivo na žiro račun Kluba.


Podaci za uplatu:


NOGOMETNI KLUB SLOGA

Klanječka 37a

10000 Zagreb


IBAN: HR8023600001102018452

Model: 00

Poziv na broj: 03-2020

Opis plaćanja: Ime i Prezime djeteta-ožujak


Dragi naši Slogaši, nogometa će biti, vaša Sloga vas čeka spremna za nove pobijede, i veselimo se da se što prije svi skupa ponovno okupimo na sportskom druženju, no do tada zaista ozbiljno apeliramo da čuvate vaše zdravlje, ali i zdravlje vaših bližnjih, te ovoga puta budete pravi mali heroji iz svojih domova, te da stavite taj Superman plašt i opušteno sjednete pred TV gledajući vaš najdraži film, odigrate koju partiju društvene igre, te pobijedite mamu ili tatu. Pomognite mami u novom receptu za kolač ili tati u popravljanju ormara 😊. #ostanidoma


Sve informacije vezane uz novonastalu situaciju dostavljati će se isključivo službenim medijskim kanalima Kluba, tako da pratite naše obavijesti na web stranici, Facebooku ili Instagram profilu.




369 views

Recent Posts

See All
bottom of page