top of page
  • Writer's picturenksloga

Upoznajte Tomu iz grupe limači

Naš sjajni igrač iz limača Tomo Mušnjak uz to što redovito trenira, pokazao je i pravu snalažljivost s novinarskim pitanjima.


Tomo kako si? Vidimo da vrijedno vježbaš u svome domu.

Tomo: "Jako sam dobro, fala."


Počela je online škola i treninzi. Kako ti se sviđa? Vjerujemo da bi ipak radije bio sa prijateljima u školi i na treninzima.


Tomo: "Škola mi i nije baš nešto, a online treninzi mi se sviđaju. Istina, radije bi bio sa prijateljima i na pravim treninzima."


Često te srećemo s tatom na igralištu. Vježbaš bez obzira što trenutno nema treninga. Bravo! Sad se nažalost ne može na igralište, ali brzo će to proći. Zašto misliš da je važno održavati formu bez obzira što trenutno nema klupskih treninga?


Tomo: "Da,volim sa tatom dolaziti i trenirati. Zato da budem još bolji i da još više naučim. "


Kako ti se sviđa u Slogi, kakva ti je ekipa u kojoj igraš i koji su ti najdraži klubovi i igrači?

Tomo: "U Slogi mi je super, ekipa mi je najbolja, dečki su super. A najdraži klubovi i igrači, hmmmm Dinamo-Oršić, Juventus-Dybala, Real-Modrić "


Zašto je dobro baviti se sportom? Da li smatraš da treba i sada trenirati u svome domu kada se ne može na igralište i zašto?

Tomo: "Upoznajem nove prijatelje, fora je i zdravo. Mislim da treba, zato da ostanemo u formi i budemo još bolji kad počnu pravi treninzi."

Imaš li kakvu poruku za kraj za sve igrače Sloge? Možda jedna hrabra poruka za sve igrače i njihove bližnje.


Tomo: "Ajmoooo Sloga, veselim se da se uskoro vidimo i pazite na sebe."
206 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page