top of page
  • Writer's picturenksloga

Upoznajte našeg kapetana Tina

Ovoga puta smo pred početak nove sezone pred mikrofon doveli dugogodišnjeg kapetana seniorske momčadi i igrača s najdužim članstvom Tina Kosovca. Tin nam je prenio kakva je atmosfera u momčadi i dao jako puno korisnih savjeta za sve mlade igrače iz naše omladinske škole. Tin predstavi se, reci nešto o sebi, koliko dugo si u Slogi? Kako su izgledali tvoji početci u nogometu. Zašto baš nogomet? "Ja sam Tin Kosovec, imam 28 godina, u Slogi sam od ulaznih kadeta, a prve nogometne korake započeo sam u Kustošiji. Nogomet sam zavolio gledajući tatu."

Šta bi istaknuo kao pozitivne a što kao malo manje pozitivne strane bavljenja nogometom? "Sport te nauči biti uporan jer svaki naporan rad vodi do rezultata. Kroz nogomet sam stekao brojne prijatelje, razvio radne navike i timski duh. Od nedostataka mogu navesti ozljede koje su neizbježan faktor svakog sporta, no imao sam tu sreću da nisam imao ozbiljnijih povreda i nikad nisam imao dužu pauzu od treninga." Počinje nova seniorska sezona. Što naši navijači mogu očekivati u novoj sezoni? "Tako je, u subotu počinje nova sezona nakon duge pauze. U novoj sezoni navijači mogu očekivati Slogu kakvu još nisu vidjeli." Predstavi nam ukratko seniorsku momčad. "Imamo kvalitetnog trenera koji ima rezultate s momčadima iz 1.HNL. Priključilo nam se dosta mladih igrača koji će uz nas iskusne, zasigurno napraviti dobre rezultate. Atmosfera u ekipi je odlična i jedva čekamo početak prvenstva."

Gledali smo zadnju pripremnu utakmicu protiv Prečkog te onaj nedosuđeni penal na tebi. Sa sucem u ringu na 5 minuta, kako bi to izgledalo? :) "Tako je to u nogometu, nekad ti dosude penal, nekad ne. Ne bih to tako gledao, da ulazim sa sucem u ring, to je ipak neki drugi sport. Svakome se može dogoditi pogreška." Imaš li za kraj kakvu poruku za naše igrače iz omladinske škole? "Imam. Slušajte trenere i roditelje, budite uporni u tome čime se bavite bio to nogomet ili bilo koji drugi sport i to će vam se jednoga dana vratiti. "

625 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page