• nksloga

Obavijest o plaćanju članarina

Updated: Mar 24

Dragi naši članovi,


obzirom na izvanrednu situaciju vezanu uz koronavirus COVID-19, a u svrhu sprečavanja širenja virusa i pojačane brige za naše članove i njihove bližnje, NK Sloga poduzela je sve mjere opreza te samim time u drugoj polovici ožujka, sljedeći naputke Stožera civilne zaštite RH te nadležnog nogometnog saveza ali i svih ostalih institucija, obustavila je sve aktivnosti na SRC Pongračevo. Sukladno tome Uprava kluba donijela je odluku da se do daljnjeg članstvo u NK Slogi “zamrzava”, što znači da nije potrebno ispisivati djecu, već svima članstvo ostaje aktivno. Nastavno, obzirom na situaciju i imajući u vidu dane koje nam donosi ova situacija, Uprava je donijela odluku da će se članarina za ožujak naplatiti u iznosu od 50%. Članarina za daljnje periode se neće naplaćivati do smirenja ove ozbiljne situacije, te promjene odluka nadležnih institucija.


Kako bi se izbjegavao bilo kakav fizički kontakt i potreba za izlaženjem iz vaših domova, članarina za ožujak će se plaćati isključivo na žiro račun Kluba.


Podaci za uplatu:


NOGOMETNI KLUB SLOGA

Klanječka 37a

10000 Zagreb


IBAN: HR8023600001102018452

Model: 00

Poziv na broj: 03-2020

Opis plaćanja: Ime i Prezime djeteta-ožujak


Dragi naši Slogaši, nogometa će biti, vaša Sloga vas čeka spremna za nove pobijede, i veselimo se da se što prije svi skupa ponovno okupimo na sportskom druženju, no do tada zaista ozbiljno apeliramo da čuvate vaše zdravlje, ali i zdravlje vaših bližnjih, te ovoga puta budete pravi mali heroji iz svojih domova, te da stavite taj Superman plašt i opušteno sjednete pred TV gledajući vaš najdraži film, odigrate koju partiju društvene igre, te pobijedite mamu ili tatu. Pomognite mami u novom receptu za kolač ili tati u popravljanju ormara 😊. #ostanidoma


Sve informacije vezane uz novonastalu situaciju dostavljati će se isključivo službenim medijskim kanalima Kluba, tako da pratite naše obavijesti na web stranici, Facebooku ili Instagram profilu.
0 views

NOGOMETNI KLUB SLOGA 

FOLLOW

CONTACT

01/3013-063

091/6112-451

ADDRESS

Klanječka ulica 37 a
Zagreb, 10000
Croatia

©2017 by Nogometni klub Sloga