top of page
  • Writer's picturenksloga

1. Zimska liga kadeta i juniora "NK SLOGA PONGRAČEVO"Ove zime u organizaciji NK Sloge u razdoblju od 12. siječnja do 16. veljače održana je prva liga kadeta i juniora na SRC Pongračevo. Završni dan bio je namijenjen finalistima NK ŠPANSKO I NK PREČKO u obje kategorije. Pobjeda u kadetskoj kategoriji pripala je NK ŠPANSKO, momčadi koja je pobijedila NK PREČKO s rezultatom 2:0. U juniorskoj konkurenciji pobjedu je odnijelo NK PREČKO koje je s 1:0 pobijedilo NK ŠPANSKO. Treće mjesto u obje kategorije pripalo je NK RUDEŠU. Također treba istaknuti i zapažene igre momčadi NK KUSTOŠIJE, NK VRAPČA I NK MLADOSTI BUZIN.


Na zimskoj ligi nagrađeni su i najbolji pojedinci. U kadetskoj konkurenciji za najboljeg igrača proglašen je MATEO JURIŠIĆ iz NK ŠPANSKO, najbolji strijelac VUKAN RAKIĆ iz NK RUDEŠ sa 7 pogodaka i najbolji golman OLAF GAWIN iz NK PREČKO.


U juniorskoj konkurenciji za najboljeg igrača proglašen je MARKO SEKULIĆ iz NK PREČKO, najbolji strijelac LUKA MILOLOŽA iz NK ŠPANSKO s 4 pogotka te najbolji golman TEO KLANJČIĆ iz NK PREČKO.


Kako bi osigurali izvrsne uvjete, dobru atmosferu i natjecateljski duh, te kako bi liga protekla u najboljem redu, pobrinuli su se direktor Kluba Miloš Borojević, tajnica Kluba Maja Hodak, treneri omladinske škole i njihov voditelj Nenad Potočki.


Sudačka trojka Pero Iličić, Armando Gojak i Tomislav Čorluka svoj posao obavili su bez greške.


Veselimo se 2. ZIMSKOJ LIGI NK SLOGE PONGRAČEVO!!!


REZULTATI ZAVRŠNOG VIKENDA:


KADETI:

za 5.mjesto

NK KUSTOŠIJA - NK VRAPČE 1:1 (5:4)


za 3.mjesto

NK RUDEŠ - NK MLADOST BUZIN  3:1


FINALE

NK ŠPANSKO - NK PREČKO 2:0


JUNIORI:

za 5.mjesto

NK MLADOST BUZIN - NK VRAPČE  3:0


za 3.mjesto

NK RUDEŠ - NK KUSTOŠIJA 2:1


FINALE:

NK PREČKO - NK ŠPANSKO 1:0

174 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page